Taller de minerals

Armonització d estructures

Taller de minerals

Constel.lacions familiars

Solstici

Gimnàstica conscient

Ioga

Dança d energia i cos

Sortides al camp

Exposicions

Xerrades_Taller

Taller Cami a la Unitat en Parella

Tècniques Energètiques de Neteja i Protecció

Taller pèndul avançat i cromoteràpia
   

11/04 Taller vivencial de minerals pont centres 8,9 i 10. Aprofita i puja al tren d'alta velocitat dels que treballen en les freqüències de vanguardia al 2010.

Oportunitat única per a obrir els centres superiors i disfrutar dels fantàstics dons que allí resideixen:

Xacra 8 - Es el centre d'energia d'amor diví, de compassió i generositat espiritual. Conté els nostres residus kàrmics, activa les habilitats psíquiques bàsiques  contingudes en el setè xacra (telepatia, veure l'aura, somnis lúcids, viatges fora del cos, sanació...)

Xacra 9 - Conté el pla de la nostra ànima (mestre ,sanador o creador), hi han els programes on s'inclouen les habilitats psíquiques complertes de l'individu per a apendre en aquesta vida i les apreses en totes les vides anteriors.

Xacra 10 - Responsable de la creació divina, de les sincronicitats de vida; de la fusió de lo masculí i lo femení al nostre interior, activa les habilitats contingudes en el novè xacra ( les que ens permetran experimentar el pla de la nostra ànima).23/05 Taller vivencial de minerals relacionats terapèuticament amb el 10è centre d'energia extra-corporal. Al sanar i obrir aquest centre desenvolupem la nostra creativitat divina, la sincronia de la vida; la fusió de lo masculí i femení que hi ha al nostre interior, i el desbloqueig de les competències que figuren en el novè centre, el pla de la nostra ànima ( mestre, sanador, creador).11/07 Taller vivencial de Minerals: Pedra Super7. Super-mineral composat de 7 de diferents alhora. Aprendrem a ficar-nos en contacte en lo Ser que sostenen i aprofitar el seu gran potencial com a eina de creixement personal de vanguardia.