Armonització d estructures

Armonització d estructures

Taller de minerals

constel.lacions familiars

Solstici

gimnàstica conscient

ioga

Dança d energia i cos

Sortides al camp

Exposicions

Xerrades_Taller

Taller Camí a la Unitat en Parella

Tècniques Energètiques de Neteja i Protecció

Taller pèndul avançat i cromoteràpia


8-8 Armonització d'estructures. Aquesta terapia t'ofereix la possibilitat d'aconseguir instal.lar patrons de conducta, de pensament i emocionals saludables i poder desinstal.lar allò que ens porta al sufriment i la malaltia. En definitiva "Poder Ser" natros mateixos. 

 QUE SÓN?

Són patrons de conducta, de pensament, d'emocions, sentiments, ...; però en realitat aquests tan sols són el reflex d'un codi energètic instal·lat a la nostra anatomia subtil.


Aquestes estructures condicionen tot el que fem i més encara: allò que som. Impedint l'expansió del nostre Ser i la veritable Presència de la nostra essència de llum i la seva evolució cap a paràmetres cada cop més propers a la Unitat, fi últim de les successives experiències que el nostre Ser es va proposant dins del moviment etern de les nostres ànimes.


Es tracta d'armonitzar aquestes estructures per que les nostres configuracions, responguin i s'adeqüin al nostre propòsit present. Deixant  anar tot el pes que ja no ens correspon i assolint noves “formes” cada cop més evolucionades.


Això sols és possible amb l'ajut d'esferes de consciència superior, que intervinguin en el procés facilitant el canvi vibratori necessari, i per la nostra part, el “compromís coherent”, que és tan sols la intenció posada en acció al nostre dia a dia; de portar cada nova llum a la totalitat de la nostra experiència, des de el mon físic, a cada cèl·lula i fins als nivells més espirituals del Ser.


I tan sols cal saber que és possible...


Ordenació dels diferents cossos

físic

cos físic                                                - etheric xacra base - perineu

subtils pròxims

cos emocional                                      - cor inferior 2 -sexe

cos mental inferior                                - plexe

cos astral                                             - sentiment - cor superior cardíac

cos causal                                           - gola

cos mental superior                              - 3er ull

cos anima                                           - coronari

subtils llunyans

cossos espirituals                                 - extracorporis


  comentaris del taller del 20 del 8 2009
Rossana "una experiencia molt bonica i recomanable"
Eva "Ojalà tothom pugues probar-ho perque repitirien. No hi han paraules per descriure una bellesa tan gran. No se pot explicar, s´ha d'experimentar"
Maite "Fantastic. Acabes el taller en molta consciencia de saber per on vas i cap a on camines; quines són les pautes a seguir. Te sents com si t'haguesen renovat cada cel.lula.